Varför är många tjejer aerobic-tjejer?

Jag kan inte förstå det roliga i ett svettigt pass. Tacka vet jag styrketräning! Synd att jag upptäckte det så sent. Det lär ju vara svårare att bygga muskler ju äldre man är? Och om man är tjej ska det vara ännu motigare?

Kommentarer
Postat av: Camilla Svärd

Jag gillar inte aerobic men jag kan förstå varför man gör det. Jag gillar andra svettiga klasser som till exempel Body Pump och Box. Det jag gillar är att det känns som att jag får ut mycket av min tid. Allsidighet och tidseffektivitet. Jag tränar både kondition, styrka och koordination samtidigt. Sedan får jag dessutom en enorm kick av att ta ut mig ordentligt och det känns mer med lite tempo. Jag har svårt att få upp tempo när jag styrketränar.

2010-07-20 @ 22:53:57
URL: http://camillascorner.wordpress.com
Postat av: Free Fashion Pia

Jag kände som du när jag började styrketräna för (ehum) ett par decennier sen :-) Kunde inte begripa det roliga med att stå och gruppsvettas i fjantiga kläder (som det var då). Men sen började jag älska aerobics eftersom jag älskar dans, och ibland är det kul att gå på styrkepass för att man pressar sig på ett annat sätt och det är skönt när nån annan "bestämmer" vad man ska göra i en timme. Vad gäller muskler är det bara att nöta, nöta, nöta som gäller. Och utmana sig själv (med kontroll) hela tiden!

2010-07-23 @ 10:00:08
URL: http://freefashionblogg.blogspot.com/
Postat av: KATHES MODE

Intressant med era åsikter. Tack!!

2010-07-23 @ 11:10:23
URL: http://blogg.amelia.se/kathe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0